how to build your own site

PLASMAGE

Este un dispozitiv medical de microchirurgie non-invaziva din clasa IIb ce respecta cerintele Directivei 93/42 / CEE și amendamentele ulterioare si este utilizat exclusiv de catre medicii specialisti.

Mobirise

PLASMAGE

PRINCIPII TEHNICE.
Această nouă tehnologie ce utilizează plasma ionizată are o gamă largă de utilizări terapeutice, fiind capabilă să trateze o serie de imperfecțiuni într-un mod minim-invaziv, fără să fie nevoie de o abordare chirurgicală.
Tehnologia de producere a plasmei fractionate, printr-o descărcare electrică ce începe din vârful aplicatorului atunci când este apropiat suficient de piele (fără ca acesta sa o atingă).
Astfel se produc mici perforatii la nivelul dermului, fara deteriorarea perilezionala pastrand integritatea tesutului.

Dispozitivul funcționează prin procesul non-ablativ de sublimare. Plasma este formată prin ionizarea gazului atmosferic, care acționează pentru a stimula contracția, scurtarea și strângerea fibrelor pielii, ducând astfel la reducerea suprafeței pielii detonifiate.
Sistemul este foarte precis și nu răspândește căldură în zonele înconjurătoare țesutului unde se lucrează. 

PRINCIPALELE APLICATII ALE PLASMAGE:
 - BLEFAROPLASTIA NONCHIRURGICALA
- LEZIUNILE BENIGNE ALE PIELII FIBROAMELE, NEVII DERMICI PAPILOMATOSI, KERATOZA SEBOREICA, PETELE PIGMENTARE SI SOLARE, CICATRICILE POSTCHIRURGICALE SAU POSTACNEE, VERGETURILE 
- RIDURILE DE EXPRESIE PERIORALE , PERINAZALE SI PERIOCULARE 
- LEZIUNILE VASCULARE - HEMANGIOAMENE

Mobirise

BLEFAROPLASTIE NONCHIRURGICALA

Liftingul sau retonifierea tegumentului palpebral, reprezinta tensionarea/tonifierea prin diverse tehnici excizionale sau nonexcizionale.
Plasmage realizeaza cu succes blefaroplastia nonchirurgicala a pleoapelor  incluzând tratamentul pleoapelor inferioare cât și reducerea excesului de piele a pleoapelor superioare. 

Mobirise


INDEPARTAREA LEZIUNILOR CUTANATE

Vaporizarea leziunilor tegumentare se poate realiza si prin sublimare, tehnologie rezolutionara incorporata in Plasmage. In acest scop aparatul utilizeaza plasma fractionata. Plasma reprezinta a patra stare a materiei, dupa solid, lichid si gazos si reprezinta un amestec de gaz ionizant.


Mobirise

INDEPARTAREA RIDURILOR DE EXPRESIE

Laxitatea tegumentara isi gasete un redutabil inamic in Plasmage. Tensionarea nonchirurgicala e tegumentului prin producerea unor mici leziuni care ulterior prin cicatrizare tonifica pielea si indeparteaza aspectul ridat al acesteia.Blefaroplastia nechirurgicală oferă o alternativă la procedurile chirurgicale invazive, reducând timpul de recuperare și aproape orice complicații ce poate apare după intervenția de blefaroplastie chirurgicală.  


Această nouă tehnologie ce utilizează plasma ionizată are o gamă largă de utilizări terapeutice, fiind capabilă să trateze o serie de imperfecțiuni într-un mod minim-invaziv, fără să fie nevoie de o abordare chirurgicală.


Centrul Medical TOPMED Tg.Mures

Adresa:

Strada DOROBANTILOR nr.1, Tg.Mures

Programare telefonica:

0746020962 DR.CRISTINA NICOLESCU
0265225002 CM TOPMED TG.MURES

E-mail:

dr.nicolescu@chirurgiedermatologica.ro

Program consultatii:

LUNI 14- 19
MARTI 10 - 14
MIERCURI 8.30 - 12
JOI 8.30 -13
VINERI 8.30 - 13

CHIRURGIE DERMATOLOGICA

NOUTÂȚI
ABONARE

Primire update lunar și resurse gratis

CONECTEAZĂ-TE