online website builder

FOTONA LASER

Laserul Fotona Dualis SP reprezinta cea mai versatila platforma laser prin asocierea laserelor Er-YAG cu Nd-YAG, acoperind intreaga plaja de tratamente cosmetice ablative si nonablative.

Mobirise

FOTONA DUALIS SP

TRATAMENTE LASER ER-YAG.
Laserul Erbium YAG utilizat pentru „resurfacing" cutanat, cu scopul de a indeparta ridurile mai profunde sau cicatricile inestetice care apar dupa vindecarea leziunilor acneice.
Laserul Erbium realizează un peeling profund, indepartand epidermul-cel mai superficial strat al pielii. Procesul de vindecare, prin reepitelizare si sinteza de colagen, creeaza un aspect mult ameliorat al tenului, mai ferm, mai luminos si mult mai neted.
Comparativ cu tehnicile de peeling chimic, tratamentul Laser este mai sigur şi mai precis, cu un risc redus de aparitie a reactiilor adverse.


Indicaţii:

Formatiuni tumorale cutanate - fibroame, corn, veruci,papiloame
Ridurile de expresie 
Laxitate cutanată
Cicatrici le postoperatorii sau 
Hiperpigmentare cutanată


TRATAMENTE LASER ND-YAG:
Laserul ND:YAG produce coagularea sângelui și iritația peretelui vaselor sanguine mici prin căldura intensă degajată, determinând colabarea acestora. Lungimea de undă de 1064 nm este cea mai bine adaptată pentru tratamentul leziunilor vasculare, datorită absorbției crescute de către hemoglobină a acestei lungimi de undă.

Indicatii:

malformaţii vasculare (angioame, hemangioame, puncte rubinii, Morbus Osler, telangiectazii, steluţe vasculare) bazalioame, leucoplazie verucoasă, tatuaje, granuloame faciale.

Mobirise

PRE-PROCEDURĂ


Este recomandat să nu existe expunere la radiații UV cu 4 săptămani înaintea tratamentului. Pentru epilare definitivă, tratamentul poate fi efectuat și pe pielea bronzată sau închisă la culoare spre deosebire de procedura IPL.

Sunt necesare unul sau mai multe tratamente, în funcție de calibrul vaselor și profunzimea lor față de nivelul tegumentului.

Mobirise


PROCEDURA

În timpul procedurii vi se vor proteja ochii cu ochelari speciali. Pentru început, veţi simţi senzația de rece pentru că este necesară răcirea suprafeței pielii pentru a o proteja, urmată de o înţepătură la descărcarea flash-ului luminos, care dispare rapid după aplicarea piesei de răcire. Se poate aplica și cremă anestezică Emla cu cca. 30 min. înainte de tratament.


Mobirise

POST-PROCEDURAL

Imediat după tratament poate apărea o roşeaţă și/sau edem minim care poate dura de la câteva ore până la 2-3 zile. Vasele mici dispar imediat, cele mai mari (sub 2 mm) devin albăstrui sau maronii, culoare care poate să persiste până la 1-2 luni.

Pentru diminuarea edemului se pot aplica pungi cu gheaţă la nevoie. Riscul de apariție al unor tulburări de pigmentare ale pielii după acest tratament este minim. Pentru siguranță, se pot folosi creme cu factori de protecție solară timp de 3 luni în cazul expunerii prelungite la radiații U.V.


Fototermocoagularea formatiunilor tumorale benigne cutanate cu laserul Er-Yag.

Fotocoagularea hemangioamelor cutanate cu laserul Nd-YAG.

Centrul Medical TOPMED Tg.Mures

Adresa:

Strada DOROBANTILOR nr.1, Tg.Mures

Programare telefonica:

0746020962 DR.CRISTINA NICOLESCU
0265225002 CM TOPMED TG.MURES

E-mail:

dr.nicolescu@chirurgiedermatologica.ro

Program consultatii:

LUNI 14- 19
MARTI 10 - 14
MIERCURI 8.30 - 12
JOI 8.30 -13
VINERI 8.30 - 13

CHIRURGIE DERMATOLOGICA

NOUTÂȚI
ABONARE

Primire update lunar și resurse gratis

CONECTEAZĂ-TE