how to create your own website for free

CRIOTERAPIA

Crioterapia reprezintă o formă de tratament în care azotul lichid sau sau oxidul nitric, este folosit pentru a îngheța și a distruge leziuni, precum și decopertarea lor cu o chiuretă. 

Mobirise

CRIOTERAPIA

PRINCIPII TEHNICE.

Crioterapia este o metoda rapida de tratament si usor de aplicat, ce nu necesita anestezie si care se poate efectua si la copii, avand rezultate rapide si cu perioada relativ scurta de recuperare. In plus, caracterul practic al crioterapiei si usurinta de manevrare in cadrul metodei aduc riscuri minime la cicatrizare, un timp de vindecare mic, iar disconfortul este minim (intepatura pana la usoara durere). In urma aplicarii azotului lichid apare de regula o vezicula (o bula) cu lichid, uneori hemoragic care se va desprinde spontan de ţesutul sanatos in aproximativ 1 saptamana, perioada de vindecare fiind de regula nedureroasa.

PRINCIPALELE APLICATII ALE CRIOTERAPIEI:
In principiu, prin crioterapie se pot trata o multime de leziuni cutanate, ca de exemplu veruci(negi), papiloame, clavusuri (bataturi), keratoze actinice, keratoze seboreice, angioame, carcinoame bazocelulare superficiale.

Centrul Medical TOPMED Tg.Mures

Adresa:

Strada DOROBANTILOR nr.1, Tg.Mures

Programare telefonica:

0746020962 DR.CRISTINA NICOLESCU
0265225002 CM TOPMED TG.MURES

E-mail:

dr.nicolescu@chirurgiedermatologica.ro

Program consultatii:

LUNI 14- 19
MARTI 10 - 14
MIERCURI 8.30 - 12
JOI 8.30 -13
VINERI 8.30 - 13

CHIRURGIE DERMATOLOGICA

NOUTÂȚI
ABONARE

Primire update lunar și resurse gratis

CONECTEAZĂ-TE